Huisartsenpraktijk Khawar – Enschede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Khawar
Buurserstraat 250F 7544 RG
Enschede

Welkom bij Huisartsenpraktijk Khawar

Nieuw adres!

We zijn gevestigd aan de Buurserstraat 250F in Enschede.
Wij zijn de eerste gebruikers van het pand, er wordt buiten nog hard gewerkt aan de parkeerplaatsen.
Als het parkeerterrein even niet bereikbaar is doordat er een vrachtwagen aan het laden of lossen is,
dan kunt u iets verderop in de straat aan de linkerkant parkeren. Dit stukje straat heet De Reulver.
Ook staan er nog wat bouwhekken, maar onze praktijk is vrij toegankelijk. Onze excuses voor het ongemak.

 

 

Wees lief voor onze zorgverleners!

Beste patiënten,

Met enige regelmaat komt het helaas voor dat onze praktijkmedewerkers en dan met name onze assistenten op een zeer onrespectvolle manier worden bejegend door patiënten, wanneer zij naar de praktijk bellen. Graag vragen wij uw aandacht hiervoor. Het aantal zorgvragen dat bij onze praktijk binnenkomt wordt steeds groter en complexer, onze assistenten doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. In opdracht van de huisarts doen zij een uitgebreide telefonische triage om de urgentie van de zorgvraag te bepalen. Alle binnenkomende telefoontjes vragen en verdienen aandacht en tijd. Dat betekent dat patiënten soms lang moeten wachten voordat ze te woord gestaan kunnen worden. Wij hebben er begrip voor dat dit onprettig is. Echter, het helpt onze assistenten niet als zij door patiënten zeer onheus bejegend worden.
Daarnaast merken we met name dat patiënten steeds meer “eisen” van ons, zoals bij voorbeeld een verwijzing naar de specialist of uitgebreid medisch onderzoek. De huisarts is nog altijd de poortwachter van de zorg en is medisch zeer bekwaam om een inschatting te maken of en welk onderzoek er nodig is. Uw twijfel of angsten kunt u te allen tijden bespreekbaar maken, heeft u echter geen vertrouwen in ons team dan bent u vrij om een andere huisarts te zoeken. Eisen en dreigen helpt niet.
Wij vinden het onacceptabel dat er soms op deze manier met onze medewerkers wordt omgegaan. Patiënten die onze medewerkers op deze manier bejegenen zullen door de huisarts of de praktijkmanager worden gebeld om zich te verantwoorden voor dit gedrag.

Gelukkig is het merendeel van onze patiënten heel vriendelijk en begripvol, daarvoor willen wij u hartelijk bedanken.

Dank u wel voor uw begrip.

Team huisartsenpraktijk Khawar

Online regelen

Hier kunt u ook digitaal een afspraak maken.
Uitsluitend voor patiënten die al ingeschreven staan in onze praktijk!
Door op de bovenstaande button te klikken kunt u een inlogcode aanvragen, u krijgt dan tevens inzage in uw medische gegevens.

Wilt u ons beoordelen?

Wilt u ons laten weten hoe u de door ons geleverde zorg ervaren hebt en wilt u helpen om de kwaliteit van zorg op peil te houden? Dat kan door de enquête in te vullen.  <klik hier> !  Hartelijk bedankt. Ook kunt u deze QR code scannen:

                        

HUISARTS                                              PRAKTIJK